Gamnes & Bror valgt som partner til teknologiveiledningstimer!

Publisert av Bård Gamnes den

Sør-Varanger Utvikling lyste for litt siden ut et pilotprosjekt for «Teknologiveiledningstimer» til bedrifter i Sør-Varanger. Modellen skal være tilsvarende som Sør-Varanger kommunes etablererveiledning for bedrifter, men med teknologifokus. Dette syntes vi hørtes ut som en knakende god idé og vi sendte derfor inn et tilbud på dette. SVU syntes tydeligvis at vårt tilbud ikke var så verst, så nå er Gamnes & Bror valgt som partner til pilotprosjektet.

Målet med prosjektet er å gi eksisterende og nyetablerte private aktører hjelp til å utvikle teknologiprosjekter, avdekke behov for digitaliseringstiltak, og tilby rådgivning for bedre utnyttelse av teknologiske hjelpemidler. Teknologiveiledningen skal i hovedsak jobbe fram problemstillinger som kan løftes til videre arbeid i bedriften, eventuelt inn i definerte prosjekter. Målet er altså ikke å drive direkte kompetanseløft/overføring i form av kurs/konferanser/workshops eller lignende.

Dette skal være et lav-terskeltilbud, og vi håper mange vil benytte seg av dette. Dersom det virker spennende har vi laget et digitalt søknadsskjema (selvsagt) som du kan bruke til å sende inn søknad om å få veiledning. Vi spanderer kaffe til møtene! 🙂


Kategorier: Nyheter